Speciaal voor klanten met een Hair Mix klantenpas!


Datum: maandag 29 oktober 2018
Kosten: € 35,- exclusief BTW
Tijd: 19:00 tot 21:30
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Arjan Bevers -experimenteren met blond tinten!

Zin in een interactieve avond onder leiding van Arjan Bevers de Schwarzkopf Professional ambassadeur en kleur liefhebber in hart en nieren. Winnaar van vele nationale en internationale prijzen waaronder Hairdresser of the Year en meerdere malen de Coiffure awards!

Arjan Bevers is zal bij Hair Mix een zeer interessante Look and learn komen verzorgen. Wat zijn de trend in het najaar van 2018 en natuurlijk het voorjaar van 2019!  Een hele interessante Look and learn ook voor iedereen die niet met Schwarzkopf professional werkt!

Arjan Bevers is als Schwarzkopf professional BlondMe ambassadeur een absolute kenner en expert in het creëren van de prachtigste mooie blonde tinten. Geregeld krijgen wij de opmerkingen dat het lastig is om de juiste mooie as tinten of gewoon koele tinten te creëren. Ook het stuk ontkleuren, wat zijn hier de belangrijkste tips en hoe krijg je de mooiste resultaten. Dit alles hebben wij samen met Arjan Bever samengevoegd in een praktische maar vooral leerzame Look and Learn.

De avond zal in het teken staan van het creëren van verschillende blonde tinten en wat natuurlijk nog steeds een hot item blijft in het najaar en voorjaar zijn de koele tinten. Ook de ice tinten en pastel tinten mogen we niet vergeten.

De avond zal in het teken staan van tips, tricks en vooral veel kijken. Natuurlijk is het altijd mogelijk om tijdens onze Look and Learn vragen te blijven stellen aan Arjan. Met als doel om op een eenvoudige manier zijn tips toe te passen.

Naast de kleur technieken zullen ook knip technieken


Datum: maandag 12 november 2018
Kosten: € 40,- exclusief BTW
Tijd: 19:00 tot 21:30
Locatie: Looi 3, Oeffelt


L’Oreal inspiratie by Tim Kruik

Ook dit jaar hebben wij een bekend Hair artist van L’Oreal Professional weten te bemachtigen. Tim Kruik zal deze avond de Look and Learn verzorgen en iedereen meenemen in de wereld van L’oreal professional. Samen met zijn team brengen zij iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Welke kleuringen of technieken zijn nu helemaal hot en nog belangrijke hoe kun je hier op in spelen!
De Look and Learn van L’Oreal Professional staat garant voor een inspirerende avond vol tips en tricks.

Tim kruik zal deze avond verder aandacht besteden aan de trend Face Framing. Wat het precies is en welke technieken je hierbij kunt verwachten daar zal Tim kruik jullie alles over gaan vertellen. Ook zullen wij  de nadruk gaan leggen op handige manieren van föhnen voor het creëren van de mooiste textuur in het haar.
Tim Kruik staat bij L’Oreal professional bekend als een echte expert op het gebied van Free hand kleuringen.


Look and Learn by Kadus Professional 

Datum: maandag 5 november 2018
Kosten: € 25,- exclusief BTW
Tijd: 19:00 tot 21:00
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Balayage en highlight technieken by Kadus

Beleef de wereld van Kadus Professional herfst/ winter 2018.

Dit jaar presenteren wij voor het eerst een show in samenwerking met Kadus Professional en niemand minder dan Esmie Post! Esmie draait al vele jaren mee in het vak en is mede door haar kennis een trainer die vaak wordt ingezet voor vele nationale shows en presentaties. Als Technical Color Educator bij Kadus Professional en als ambassadeur van de koninklijke kappersbond ANKO zet Esmie zich gepassioneerd in om professionaliteit in het vak te promoten. Met passie en liefde voor het vak is het haar persoonlijke missie om iedere dag opnieuw klanten en collega’s in het vak te inspireren.

Tijdens deze Look and Learn nemen we je mee in een avond vol inspiratie, waar eenvoudige & snelle technieken zoals de soft touch balayage gecombineerd met baby-highlights aan bod komen. Welk handelingen zijn onmisbaar voor het creëren van een balayage en baby highlights?
Esmie zal hierbij haar persoonlijke ervaringen en tips met jullie delen. Als aanvulling op de balayage willen wij jou inspireren en je uit je comfort zone halen, door je kennis te laten maken met de Color Switch. Dit is een trend van Kadus Professional waarbij het draait om subtiele harmonieuze kleurcombinaties. De poederachtige pasteltinten & levendige kleuren zorgen voor een balanced & trendy look.

Deze inspirerende avond zit vol met tips & tricks, daarnaast zullen wij ook aandacht besteden aan  verschillende andere technieken. Met als doel dat jullie aan het einde van deze avond met een flinke dosis kennis en inspiratie naar huis gaan!