Speciaal voor klanten met een Hair Mix klantenpas!


Datum: 19 juni 2017
Kosten: € 30,-
Tijd: 19:00 tot 21:30
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Look and Learn Wahl & Buddy Tantino avond!

Zeer speciaal en exclusief mogen wij Wahl Nederland en het stoere barber merk Buddy Tantino ontvangen! Tijdens deze inspirerende Look and learn laten de heren graag de fijne kneepjes van het vak zien en wat er allemaal mogelijk is met de tondeuse!

Wat vele nog niet weten is dat er zo ontzettend veel mogelijk is met de tondeuse! Onze heren laten vele technieken zien om ook dames te kunnen knippen zelf met lang haar! Maar ook kortere kapsel en zelf stroere lijnen hoe pak je dit aan, de heren laten het graag zien.

Voor het eerste mogen wij Buddy Tantino ontvangen bij Hair Mix.
Buddy Tantino zal iedereen wegwijs maken met de verschillende producten. Buddy Tantino is echt barber merk  een amerikaans merk met ontzettend veel voordelen. De Buddy Tantantino barber is een kei in het creëren van kapsels en weet als geen ander welke producten onmisbaar zijn om te gebruiken voor de man. Stylingsproducten zijn zoals iedereen weet onmisbaar om het perfecte kapsel te creëren. Maar hoe weet je nu welk product je bij welke klant kunt gebruiken. Niet alleen zorgen de producten van Buddy Tantino voor een geweldige geurbeleving maar geeft je salon ook een stoere uitstraling.


Look and Learn by Balmain

Datum: 26 juni 2017
Kosten: € 25,-
Tijd: 19:00 tot 21:00
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Look & Learn Balmain Hair

Raak geïnspireerd door de laatste catwalk trends!
Welke trends zijn er allemaal en hoe kun je hier op inspelen? De profesionals van Balmain zullen tijdens de Look and Learn iedereen meenemen in de wereld van Fashion waar natuurlijk ook haarmode een zeer belangrijk onderdeel van uitmaakt!

Verder zal tijdens de Look and learn stil worden gestaan bij de mooie voordelen voor de producten van Balanin. Met het gebruik van Balmain Hair extensions kunt eenvoudig meer volume en snel lengte creeren.  Wij jij meer te weten te komen over de trends en de producten van Balmain dan is dit zeker een Look and Lear die je niet wilt missen.Datum:
Maandag 12 juni 2017
Naam professional: Rob Rooze
Look and Learn: Metallic trendcollectie by Kis
Locatie: Looi 3, Oeffelt
Aanvang: 19:00 tot 21:30
Kosten: 30 euro


Look & Learn Kis = Helaas uitverkocht!

Onlangs heeft Kis een nieuw trendcollectie gepresenteerd,  tijdens de show bij Hair Mix zullen de specialisten van Kis laten zien welke prachtige creaties je kunt creëren met de nieuwe kleuringen van Kis.

Altijd opzoek geweest naar de juiste grijs tint of mooie pastel tinten? Tijdens onze show krijg jij niet alleen informatie maar laten wij ook echt zien hoe je creaties het beste kunt maken! Stap voor stap zullen de specialisten dit laten zien met behulp van enkele modellen.

Het beloofd een spetterde interactieve show te worden waarbij de nadruk zal liggen op de nieuwe mode tinten van Kis.

Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje.

KIS Metallics logo