Speciaal voor klanten met een Hair Mix klantenpas!


Datum: 30 oktober 2017
Kosten: € 42,50
Tijd: 19:00 tot 21:30
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Get inspired by Berni Ottjes

Met veel trots presenteren wij in het najaar één van de bekendse Hair Professional van Nederland, Berni Ottjes!
Berni is een absolute kleur specialist en komt over de hele wereld. Vanuit L’Oreal wordt deze International Hair Director ingezet om wereldwijd mensen te voorzien van Educatie.
Van Rusland tot Azië, Berni komt werkelijk overal.  Hij heeft ontzettend veel nationale maar vooral internationale prijzen gewonnen. Op reis wordt Berni geïnspireerd met veel nieuwe verfrissende ideeën. Door het straatbeeld en door de ontwikkelingen in de mode die hij van dichtbij op de voet kan volgen. De kunst is om het te vertalen naar mijn eigen handelsmerk: mooi, puur, vrouwelijk en sexy haar dat bij het individu past. Het blijft zijn passie om vakgenoten te blijven inspireren en het gevoel van L’’Oreal over te brengen. Berni gaan niet voor extreme creaties, maar zorgt voor mooie kleuring die actueel zijn, maar vooral goed passen bij het gezicht en het totaal plaatje. Wil jij geïnspireerd raken door deze wereld ster!  En wil je weten welke trends er zijn!

Bezoek dan onze Look and Learn van L’Oreal. Een spetterende show vol met inspiratie, modellen nieuwe kniptechnieken en kleurtechnieken.

Bezoek onze Look and Learn.


Look and Learn by Wella Professional 

Datum: 7 november 2017
Kosten: € 35,-
Tijd: 19:00 tot 21:30
Locatie: Looi 3, Oeffelt


Look & Learn Wella

Raak geïnspireerd door Wella Professional!

Dit jaar zullen wij in samenwerking met Wella een spetterende show gaan neerzetten. Een show waar veel zal worden laten zien. Vele tips en tricks zullen worden gegeven die gemakkelijk toe te passen zijn in de praktijk. De focus van deze avond zal liggen op kleuringen volgens de nieuwste trends, knip technieken en styling.
Door middel van drie modellen zal getoond worden hoe de geweldigste creatie worden gemaakt!
Een interessante Look and Learn van één van de meest vooruitstrevende merken van Nederland: Wella professional.

Wil jij geïnspireerd raken door de professionals van Wella en weten welke trends er actueel zijn in het najaar en voorjaar van 2018! Dan wil je deze avond zeker niet missen!